Inside Sales Events in Zaandam OTE €45.000

Wil jij ook werken als Inside Sales Events bij een internationaal evenementenbureau met veel doorgroeimogelijkheden? en na bewezen geschiktheid de buitendienst in! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Inside Sales Events ben je verantwoordelijk voor het eerste klantcontact met onze prospects. Je stelt offertes op en maakt afspraken voor de Accountmanagers. Je bent creatief in het bedenken van concepten en weet zo je prospect te overtuigen. Het is jouw taak om koude leads om te zetten naar orders. Zo ga je zelfstandig op zoek naar de prospects en sluit telefonisch deals. Je beseft dat een goede inventarisatie en het vragen om de order je sleutel tot commercieel succes zijn.

We zijn op zoek naar:
Een Inside Sales Events beschik je over MBO/HBO-werk en denk niveau en ervaring bij een callcenter. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een New Business Hunter die ook een kei is in relatiebeheer. Na bewezen geschiktheid mag je zelfstandig prospects bezoeken.

Wij bieden wij onze Sales!
Een zeer uitdagende sales functie als Inside Sales Events bij een snelgroeiende organisatie met een prettige werksfeer en veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Na bewezen geschiktheid ga je samen met je sales manager prospects bezoeken. Verder bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en smartphone. Een goed basissalaris en hoge bonussen. The sky is the limit.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job?
Spreekt onze persoonlijke manier van werken je aan en ben die Inside Sales Events die er altijd 200% voor gaat!
Ben jij die new business hunter die elke prospect weet te overtuigen en elke opdracht scoort! App dan nu met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: