Business Unit Manager It Detachering OTE € 160.000

Wil je ook werken in de de arbeidsbemiddeling als Business Unit Manager It Detachering bij de leukste recruitment club van Amsterdam. Ben jij die gedreven Recruitment Consultant die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Business Manager Unit IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande Accounts en werven van nieuwe Key Accounts. Je geeft presentaties bij prospects en bestaande klanten en stelt een accountplan op. Daarnaast ben je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van je sales team. Je helpt je salesteam met 'on-the-job' training en coacht ze naar een hoger niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van je team resultaat. Ten slotte ben je als Business Unit Manager IT Detachering een voorbeeld voor je sales team. Dit betekent dat jij zelf ook actief bent met het creëren van New Business.  

De ideale kandidaat:
Als Business Unit Manager IT Detachering beschik je een afgeronde HBO/WO- opleiding en twee jaar ervaring in de it detachering. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en je bent een geboren leider. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van je recruitment consultants en het verder ontwikkelen van het kantoor en het label Onderwijs. Je bent communicatief vaardig en hebt een gedreven salesdrive. Je bent sterk in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidatenprofielen. 

Wat bieden wij onze Business Unit Manager It Detachering!:
Een interessante sales Job als Business Unit Manager IT Detachering bij een dynamische, succesvolle, sterk groeiende sales organisatie. Waarin enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast zeer goede arbeidsvoorwaarden; flexibele werktijden, leaseauto naar keuze, veel doorgroeimogelijkheden en leuke incentives. Een uitstekende commissieregeling en bonussysteem ontbreken dan ook niet. the sky is the Limit. Daarnaast bij bewezen geschiktheid aandelen in onze organisatie. 

Enthousiast over deze sales Job in de de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die gedreven Recruitment Consultant met leidinggeven ervaring die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We kijken uit naar je cv. 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: