Business Unit Manager IT Detachering in Amstelveen

Wil je ook werken in de arbeidsbemiddeling als Business Unit Manager IT Detachering bij de leukste recruitment club in Amsterdam. Ben jij die gedreven recruitment consultant met leidinggevende ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Business Manager Unit IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande Accounts en werven van nieuwe Key Accounts. Je geeft presentaties bij prospects en bestaande klanten en stelt een accountplan op. Daarnaast ben je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van je Sales team. Je helpt je Salesteam met 'on-the-job' training en coacht ze naar een hoger niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van je team resultaat. Ten slotte ben je als Business Unit Manager IT Detachering een voorbeeld voor je sales team. Dit betekent dat jij zelf ook actief bent met het creëren van New Business.  

De ideale kandidaat:
Als Business Unit Manager IT Detachering beschik je een afgeronde HBO/WO-opleiding en twee jaar ervaring in de Detachering. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en je bent een geboren leider. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van je recruitment consultants en het verder ontwikkelen van het kantoor en het label finance. Je bent communicatief vaardig en hebt een gedreven salesdrive. Naast het binnenhalen van een paar Key Accounts ben je ook goed in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Business Unit Manager It Detachering!!
Een interessante Sales Job als Business Unit Manager IT Detachering bij een dynamische, succesvolle, sterk groeiende sales organisatie. Waarin enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast zeer goede arbeidsvoorwaarden; flexibele werktijden, leaseauto naar keuze, veel doorgroeimogelijkheden en leuke incentives. Een uitstekende commissieregeling en bonussysteem, The sky is the limit

Enthousiast over deze uitdagende Recruitment Job!
Ben jij die gedreven Business Unit Manager IT Detachering die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? 

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: