Business Development Manager E-Commerce in Almere OTE € 94.500

Heb jij ervaring als Business Development Manager E-commerce? Sta jij open voor een nieuwe Sales uitdaging in de E-commerce? Dan ben je bij SalesToppers aan het juiste adres.

De functie:
Als Business Development Manager E-commerce ben jij het verantwoordelijk voor ruim 30 Key Accounts. Met jouw kennis zet jij onze Webshop Solutions in de markt. Als Business Development Manager ben je binnen het salesteam verantwoordelijk voor het upsellen en crossellen van onze nieuwe diensten bij bestaande klanten. Op basis van kennis, vertrouwen en het aandragen van Solutions bij je Key Accounts behaal jij je omzet target. Door middel van prsentaties, demo's en advies weet je Key Accounts voor je te winnen en bouwt deze relaties verder uit. Je bereikt zelfstandig en als teamspeler goede resultaten en voelt je op je plek in een innoverende werkomgeving.

De ideale kandidaat:
Als Business Development Manager E-commerce beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau en relevante verkoopervaring in de e-commerce branche, marketing of SaaS Solutions. Je hebt kennis van webshops, digital marketing, CMS of SaaS Solutions.  Je beschikt over een relevant netwerk binnen de top 500 bedrijven gericht op de consumentenmarkt. Daarnaast heb je ervaring met het uitzetten van deze solutions bij Key Accounts. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt afspraken na. Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij je:
Een afwisselende functie als Business Development Manager E-Commerce met veel uitdaging en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling zonder plafond.  ‘’ The sky is the Limit’’. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en een smartphone.

Enthousiast over deze Job!
Herken je jezelf in de Sales functie van Business Development Manager E-Commerce? Mail dan snel je cv naar info@salestoppers.nl
App voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: