Business Developer Software in Hilversum OTE € 64.500

Wil jij ook aan de slag als Business Developer Software bij een snelgroeiende Start-up in het centrum van Utrecht? Ben jij die gedreven New Business Hunter die altijd zijn targets heeft gehaald? Wil jij ervaring opdoen met het binnenhalen van de top 500. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Business Developer Software ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met een breed scala aan solutions. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog.

De ideale kandidaat:
Als Business Developer Software beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je beschikt minimaal een jaar werkervaring in een sales omgeving. Je hebt ervaring opgedaan met een CRM systeem. Verder beschik je over goede kennis van MS Office en Outlook. Je bent verantwoordelijk voor: behalen van je target en realiseren van meer omzet. Uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken.

Wat bieden wij onze Business Developer Software!
Een uitdagende sales functie als Business Developer bij een enthousiast team van gedreven Accountmanagers. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je salaris. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job van Business Developer Software!
Ben jij die gedreven SalesToppers die new business hunter die er altijd 200% voor gaat! Wil jij snel aan de slag als Business Developer Software? App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: