Broker in Amsterdam OTE € 145.000

Voor een snelgroeiend Trading platform zoeken wij meerdere gedreven Brokers. Ben jij die new business hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Broker ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Broker in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Broker beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Broker beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de sales of als broker. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten. Als Broker ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Broker!
Een uitdagende sales functie als broker bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende sales job als Broker met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets. Als Broker krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Trading Job!
Ben jij die SalesTopper die snel aan de slag wil als Broker? Dan ben jij onze kandidaat! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op. 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: