Accountmanagers ERP Software in Utrecht OTE €150.000

Wil jij ook werken als Accountmanager ERP Software bij een toonaangevende leverancier van ERP Software? Ben jij die gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager ERP Software benader je de top 500. Je verantwoordelijk voor de verkoop aan nieuwe klanten van onze ERP Solutions. Je doelstellingen realiseer je op basis van een zelf ontwikkeld marktplan. Je adviseert de klant over passende ERP Solutions en je brengt een bijbehorende offerte uit. Kortom, als Accountmanager ERP Software neem je het totale commerciële traject voor je rekening. Je kunt daarbij rekenen op professionele ondersteuning van sales & marketingafdeling.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager ERP Software beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Inzicht in bedrijfsprocessen bij productie gestuurde bedrijven. Je bent een echte zelfstarter en hebt veel kennis op ICT-gebied en je bent gewend om te werken met ambitieuze doelstellingen. Als Accountmanager ERP Software beschik je over een pioniersgeest en weet snel inzicht in organisaties te krijgen. Je hebt kennis van Erp oplossingen. Verder beschik je als Accountmanager ERP Software uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.

Wat bieden wij onze Accountmanager ERP!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager ERP Software met   uitstekend salaris. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling, “The sky is the limit”. Naast leaseauto naar eigen keuze, laptop en smartphone zorgen wij dat je als Salestopper de juiste professionele ondersteuning krijgt die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Accountmanager ERP bieden wij een sales job waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

Enthousiast over deze Accountmanagement ERP Software Functie!
Ben jij die gedreven Accountmanager ERP en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie?

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: