Accountmanagers Business Intelligence in Hilversum OTE €124.500

Ben jij die gedreven Solution Sellor met ervaring in de verkoop van BI Solutions? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan is dit de baan van je dromen!

De functie:
Als Accountmanagers Business Intelligence bieden wij een afwisselende maar ook zeer uitdagende functies waar je New Business gaat binnenhalen bij de top 500. Een dynamische marktgerichte werkomgeving. Stimulerende businessgerichte collega's. Je werkt zelfstandig maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. Je bent als het ware ondernemer op je eigen plek en targets zijn voor jou een uitdaging. Je bepaalt je eigen tijdsindeling en de wijze waarop je werkt. Uiteindelijk gaat het om het resultaat.

Wij zijn op zoek naar:
Als Accountmanager Business Intelligence beschik je over een afgeronde opleiding op HBO/WO werk- en denkniveau. Minimaal twee jaar werkervaring als accountmanager in de software branche. Ervaring met de verkoop van ICT-oplossingen op het gebied van o.a. Customer Interaction en Business Intelligence. Een volwaardige gesprekspartner voor klanten op directie niveau. Overtuigingskracht en een open houding tegenover anderen.

Wat bieden wij onze Accountmanager Business Intelligence!
Wij bieden je een uitdagende functie als Accountmanager Business Intelligence bij een snel groeiende dynamiscche hightech organisatie. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een zeer goede commissieregeling en bonussysteem, The sky is the Limit!. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Diverse doorgroeimogelijkheden en training opties. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Enthouisiast over deze sales Job van Accountmanager Business Intelligence!
Ben jij die Accountmanager Business Intelligence die Solution Seller die er altijd 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek bij ons op kantoor. Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: