Accountmanager Zoekmachine Marketing in Bussum OTE € 115.400

Ben jij de salestijger die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Dan is dit de baan van je dromen.

De functie:
Ben jij die gedreven Accountmanager Zoekmachine Marketing die een top Salaris wil verdienen. Als Accountmanager Zoekmachine Marketing ben je voornamelijk bezig met acquisitie van nieuwe klanten. Je inventariseert de behoeften van de klant en maakt daarbij aansluitende voorstellen op maat. Je informeert prospects over de mogelijkheden van onze zoekmachine marketingoplossingen. Je verbindt een interessant voorstel aan je conceptprogramma en vergroot zo de kans om een order af te sluiten.

Wij zijn op zoek naar:
Een Accountmanager Zoekmachine Marketing die beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je bent een geboren verkoper met minimaal één jaar werkervaring in de verkoop, maar gedreven starter mogen ook reageren. Je vindt verkopen leuk, nee dat is te zacht uitgedrukt: je krijgt er een kick van. Maar je weet ook dat verkopen meer vraagt dan een snelle babbel. Je analytisch vermogen is van groot belang bij het stellen van doelen en tactieken. Als Accountmanager Zoekmachine Marketing ben je in staat zakenrelaties te enthousiasmeren voor een bepaalde mening en je weet jezelf met groot gemak te presenteren. Je kunt tegen opbouwende kritiek en bent ervan overtuigd dat je - hoe goed je ook bent - altijd nog kunt groeien.

Wat bieden wij onze Accountmanager Zoekmachine Marketing!
Een uitdagende sales Job als Accountmanager Zoekmachine Marketing bij een snelgroeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.
Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Daarnaast profiteer je van vele extra’s zoals:
Meebeslissen over je leaseauto, smartphone, sales training en training on the job, doorgroeimogelijkheden, dertiende maand en goede pensioenregeling

Enthousiast over deze sales Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat.

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: