Accountmanager VMware in Utrecht OTE € 124.000

Wil jij ook werken als Accountmanager VMware in een dynamische hightech omgeving? Wil jij je verder verdiepen op het gebied van Cloud Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Als Accountmanager VMware ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech solutions. Als Accountmanager VMware ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan adviseer je een van onze oplossingen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager VMWare beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Twee jaar ervaring als Accountmanager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken! Je bent in staat zijn om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Je beschikte over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij onze Accountmanager VMWare!
Een uitdagende functie als Accountmanager VMware voor een gedreven snelgroeiende Internationale organisatie. Je krijgt een gedegen opleiding o.a. over sloud solutions en virtualisatie technologie. Naast leaseauto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Verder een uitstekend marktconform basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. “The sky is the Limit”

Enthousiast over deze functie Accountmanagement VMWare!
Ben jij die gedreven consultative seller die zich wil bekwamen in het verkopen innovatieve it solutions? 
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: