Accountmanager Telecom in Amsterdam OTE €92.500

Voor de marktleider op het gebied van Telecom Solutions zijn wij op zoek naar meerdere Account Managers Telecom. Ben jij die New Business Hunter die elke deal weet te closen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als  Account Manager Telecom maak je deel uit van een gedreven sales team. Je rapporteert aan de Sales Director. In de functie van Junior Account Manager Telecom ben je verantwoordelijk voor de omzet en je persoonlijke target. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van bellen van de prospect tot het closen van de deal. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van alle telecom solutions en weet je snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt.

Wij zijn op zoek naar:
Als Account Manager Telecom beschik je over een afgeronde opleiding op HBO niveau. Je beschikt over ervaring als Account Manager in B2B sales. Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo onze oplossingen en diensten goed te kunnen verkopen. Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills.

Wij bieden wij onze Account Manager Telecom:
Een uitdagende functie als Account Manager Telecom bij een snel groeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden: Leaseauto, laptop en smartphone en veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job Als Account Manager Telecom!
Ben jij die SalesTopper die er altijd 200% voor gaat! App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: