Accountmanager Security in Almere OTE €135.000

Ben jij een zeer gedreven Solution Seller met ervaring in de verkoop Security Solutions bij de top 100?! Als Accountmanager Security ben je energiek en wil je deel uit maken van een snel groeiende Internationale Organisatie!

De Functie:
Ter versterking van ons team zoeken wij een Accountmanager Security Solutions. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de spin in het web en je gaat voor optimale klanttevredenheid. Je doelstellingen realiseer je op basis van een goed uitgewerkt marktplan. Als Accountmanager Security Solutions adviseer je je klanten over security solutions. Als Accountmanager Security Solutions neem je het totale commerciële traject voor je rekening.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Security Solutions beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Heb je ervaring met het verkopen aan de top 500. Ervaring met de verkoop van: security en cloud solutions. Je bent een echte zelfstarter en hebt veel kennis op ICT gebied en je bent gewend om te werken met ambitieuze doelstellingen. Als Accountmanager Security Solutions kunt u een organisatie en te snel inzicht krijgen in organisaties te krijgen. Verdergaand in outstanding communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en energiek.

Wat leveren wij je onze Accountmanager Security Solutions!
Een uitdagende functie als Accountmanager Beveiligingsoplossingen die je zelf het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten. Naast leaseauto, laptop en smartphone zorgen wij dat je als Accountmanager Security Solutions de juiste professionele begeleiding krijgt die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Accountmanager Security Solutions geniet je een uitstekende salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante commissie en bonusregeling, De lucht is de limiet.

Enthousiast over deze sales Job van Accountmanager Security Solutions!
Wil jij ook werken als Accountmanager Security Solutions en ben toe aan de volgende stap in je carrière? Voor meer informatie over deze uitdagende sales job van Accountmanager Security! App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: