Accountmanager SaaS Solutions bij een Start-up OTE €128.500

Wil jij ook werken als Accountmanager SaaS Solutions bij een snelgroeiende Internationale Startup met veel doorgroeimogelijkheden! Ben jij die gedreven new business hunter die altijd zijn targets heeft gehaald. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager SaaS Solutions ben je bezig met het binnenhalen van Business bij de corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen, als Accountmanager SaaS Solutions, in een dynamische markt met een breed scala aan oplossingen. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog. Verkoop van het gehele portfolio en eventuele maatwerkoplossingen voor geselecteerde klanten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager SaaS Solutions heb je een afgeronde opleiding op HBO of WO- niveau. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen een business-to-business omgeving als accountmanager. Als Accountmanager SaaS Solutions ben je verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken. Je hebt kennis van saas & sloud Solutions en je bent een New Business Hunter.

Wat bieden wij onze Accountmanager SaaS Solutions!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager SaaS Solutions bij een innovatieve Internationale organisatie. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je salaris. Lease auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, The Sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager SaaS Solutions!
Ben jij die gedreven solution seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij meer weten over deze sales job van Accountmanager SaaS Solutions!

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: