Accountmanager PaaS Solutions in Amsterdam OTE € 124.500

Wil jij ook werken als Accountmanager PaaS bij een snelgroeiende Internationale organisatie. Ben jij die gedreven Solution Seller? En ga je 200% voor! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager PaaS Solutions ga je aan de slag in de buitendienst en ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500.
Door de snelle groei zijn we daarom ook op zoek naar een gedreven solution seller die samen met ons de markt verder gaat veroveren. Als Accountmanager PaaS begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze Solutions bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van de relatie met je klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoopplan.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager PaaS heb je een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een consultative selling rol. Je bent verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken. Je hebt kennis van PaaS Solutions en je bent een New Business Hunter die ook goed is in het uitbreiden van de relatie.

Wat bieden wij onze Accountmanager Paas! Solutions!
Een uitdagende sales job als Accountmanager PaaS bij een innovatieve Internationale organisatie. Wil jij ook een jaarsalaris met een zeer hoge provisie regeling en veel bonussen verdienen bij overscore!
Lease auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job als Accountmanager Paas Salutions!
Ben jij die gedreven Consultative Seller die zich wil bekwamen in het verkopen innovatieve IT Solutions?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 
App dan meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: