Accountmanager Oracle in Almere OTE €140.000

Wil je ook werken als Accountmanager Oracle bij de Top 100 IT speler en marktleider op het gebied van Software en SaaS en Cloud Solutions. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale Organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Oracle verkoop je alle Oracle Solutions bij de top 1000 bedrijven. Je gaat werken bij een dynamische organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Vanuit het partnership met Oracle worden gerenommeerde bedrijfsoplossingen en kennis geleverd. Wil jij ook werken als Accountmanager Oracle om onze propositie breder in de markt te zetten? Dit doen wij op dit moment met groot succes. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven solution seller die samen met ons de markt verder wil veroveren. Als Accountmanager New Business begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan. Presentaties en demonstraties geven.

De ideale kandidaat?
Als Accountmanager Oracle beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je hebt ervaring met het verkopen aan multinationals en je bent gesprekspartner op C-level. Vier jaar sales ervaring als accountmanager in de ICT branche. Je hebt kennis van software, cloud en saas solutions. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en sterk in het aangaan van relaties.

Wat bieden wij onze Accountmanager Oracle!
Een uitdagende sales job als Accountmanager Oracle bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende bonus regeling. The sky is the limit, veel benefits en incentives. Daarnaast zijn er voor de Accountmanager Oracle veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, in-company of externe trainingen. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast over deze Accountmanagement Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij meer weten over deze Sales job van Accountmanager Oracle!
Je kan je online inschrijven via onze website. 
Of mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: