Accountmanager Online Media in Hoofddorp

Wil jij ook werken bij een snel groeiende trendsettend Online Media platform als Accountmanager Online Media met een leidinggevende positie op de online markt? Dan is dit een unieke kans.

De Functie:
Als Accountmanager Online Media ben je bezig met de verkoop van beschikbare online media ruimte op de sites aan de top-500 adverteerders. De verkoopafdeling bestaat uit meerdere Account Managers, elk verantwoordelijk voor een specifieke klantgroep. Jij verkoopt de beschikbare online media ruimte op de sites in ons portfolio aan de top-500 adverteerders, reclame- en mediabureaus. Als gedreven verkoper ben je verder bezig met het onderhouden van contacten met bestaande klanten o.a mediabureaus en de directe adverteerders. Bezoeken van klanten en prospects.

De ideale Kandidaat beschikt over:
Afgeronde HBO/WO- opleiding en uitstekende communicatieve vaardigheden; resultaatgerichte instelling en natuurlijke drang om continu te scoren. Bewezen succesvol te zijn in het behoud en uitbouwen van bestaande klanten en werven van nieuwe accounts. Minimaal een jaar ervaring in de online sales. We zoeken een New Business Hunter die beschikt over: doorzettingsvermogen; geen 9 tot 5 mentaliteit; creatief; resultaatgericht en enthousiast.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende salesfunctie bij een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Verder bieden wij een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Online!
Verkopen is a way of life dat heb je in je. Ben jij die gedreven Accountmanager Online Media die goed is in new business? Ga jij er altijd 200% voor? Ben jij die gedreven Solution Seller die toe aan een volgende stap in zijn carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: