Accountmanager Onderwijs Detachering in Amsterdam

Wil jij ook werken als Accountmanager Onderwijs Detachering bij de leukste recruitment club in Den Haag Ben jij die gedreven Sales met HR achtergrond die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Onderwijs Detachering ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en beheren van Onderwijsinstellingen. Je zorgt voor de werving van interim opdrachten en hiermee de verdere uitbouw van ons kantoor. Je bent de gesprekspartner voor zowel de freelance Onderwijs professionals als je zakelijke contacten. Je voert zelfstandig onderhandelingen en sluit de overeenkomsten met je opdrachtgevers. Als Accountmanager Onderwijs Detachering werk je nauw samen met een van de recruiters om succesvolle matches te maken. Uiteraard bewaak je de kwaliteit van de opdracht en zorg je voor hoge klanttevredenheid. 200% inzet, veel bellen en deals closen leiden tot het grote succes.

De ideale kandidaat beschikt over:
De Accountmanager Onderwijs Detachering is een "ondernemer" voor het kantoor in Den Haag. Je bent een gedreven professional met een positieve persoonlijkheid. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je kennis, ervaring en talent volledig tot uiting komen. Er is alle ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Je werkt binnen een dynamische onderneming met ondernemerschap, teamgeest, initiatief en klant gedrevenheid. Als Accountmanager Onderwijs detachering vind je het leuk en uitdagend om te communiceren met Onderwijs professionals, collega's, prospects en relaties. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding en bij voorkeur ervaring in de sales of recruitment.

Wat bieden wij onze Accountmanager Onderwijs Detachering!
Een uitdagende sales functie bij een snelgroeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Na een uitgebreide training ga je zelfstandig aan de slag als Accountmanager Onderwijs Detachering. Zodra jij je targets hebt behaald volgt er promotie. Je kan na twee jaar doorgroeien naar Team Manager. Verder bieden wij een goed maandsalaris, incentives en een bonus bij het behalen van je targets. The sky is the Limit.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die Accountmanager Onderwijs Detachering die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: