Accountmanager IT Trainingen in Hoofddorp OTE €82.500

Wil jij ook meer dan € 80.000,- per jaar verdienen als Accountmanager IT Trainingen Wil jij werken als Accountmanager IT Trainingen bij een gerenommeerd trainings bureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor IT Trainingen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Ter uitbreiding en versterking van ons verkoopteam zoeken wij een Accountmanager It Traingen. Een uitdagende Sales functie waarin je bezig bent met New Business en relatiebeheer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met onderscheidende IT Trainingen. Als Accountmanager IT Traingen ben je verantwoordelijk voor de verdere commerciële ontwikkeling van prospects en klanten. Op basis van de bestaande contacten en dienstverlening, dient de huidige omzet te worden verveelvoudigd. Het sterk uitgebreide portfolio is hiervoor het uitgangspunt. Als Accountmanager IT Trainingen ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de Top 500. Je bent zeventig procent van je tijd bezig met het beheer en de uitbouw van bestaande relaties. Daarnaast stel je een verkoop- en accountplan op om zo je doelstellingen te behalen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager IT Trainingen beschik je over HBO/WO -werk en –denkniveau. Affiniteit met IT of trainingen en twee jaar aantoonbare en succesvolle sales-ervaring. Als Accountmanager IT Trainingen begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze IT Opleidingen en trainingen bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan. Presentaties en demonstraties geven. Als Accountmanager IT Trainingen ben je enthousiast, ondernemend, zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief. Beheersing van Nederlandse taal.

Wat bieden wij onze Accountmanager IT Trainigen!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager IT Trainigen bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit” 

Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden; aantrekkelijke bonusregeling, goede pensioenregeling. lease auto, laptop en smartphone. Voor de  Accountmanager IT Trainingen is er veel aandacht voor coaching en zijn er veel doorgroei mogelijkheden. Een uitdagende functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroei mogelijkheden.

Enthousiast over deze Sales Job als Accounmanager IT Trainingen!
Ben jij die gedreven Accountmanager IT Trainingen die ook goed is in New Business! Heb je een “can do, will do”’ mentaliteit. Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

We zien je cv graag tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: