Accountmanager IT in Almere OTE € 114.000

Wil jij ook werken in een dynamische hightech omgeving? Ben jij die gedreven Solution Seller en wil jij werken als Accountmanager Cloud Hosting bij een gerenommeerd IT bedrijf waar maatwerk IT- en Cloud Solutions voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging:
Als Accountmanager Cloud Hosting ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500 en  accountmanagement van bestaande klanten. Als Accountmanager Cloud Hosting ben je actief met het benaderen van nieuwe bedrijven om onze omzet te verhogen. Je bent een Hunter en een echte onderhandelaar en begeleid het hele proces van opstellen offertes tot het sluiten van de deals.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Cloud Hosting beschik je over afgeronde HBO-WO- opleiding. Je hebt twee jaar commerciële B2B sales ervaring. Ervaring met hosting- en cloud Solutions. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgerichte instelling. Je hebt een echte verkoopdrift en bent targetgericht. Je beschikt over de drive om klanten echt verder te helpen. Je hebt een gedreven commerciële persoonlijkheid en kan goed functioneren binnen een team. Je bent een topper in het analyseren van bedrijfssituaties. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij je Accountmanager Cloud Hosting!
Een geweldige Sales Job als Accountmanager Cloud Hosting bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van sales manager. Een stimulerende werkomgeving in een unieke bedrijfscultuur: no-nonsense, open en informeel. Naast een leaseauto, laptop en smartphone is er een geweldige commissieregeling en bonussysteem. The sky is the Limit!

Enthousiast over deze dynamische Sales Job als Accountmanager Cloud Hosting!
Wil je snel aan de slag als Accountmanager Cloud Hosting! App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: