Accountmanager IT Detachering in Amsterdam €145.000

Wil jij ook werken in het centrum van Amsterdam bij de leukste recruitment organisatie in Nederland en Sales carrière een boost geven! Wil jij aan de slag als Accountmanager IT Detachering bij een gerenommeerd detacherings bureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor de IT Detachering. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 500. Als Accountmanager IT Detachering ben je verantwoordelijk voor je eigen new business opportunity’s en relatiebeheer. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt telefonisch en veel persoonlijk contact met je large-accounts. Als Accountmanager IT Detachering stel je een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager IT Detachering beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt twee jaar commerciële B2B sales ervaring. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Als Accountmanager IT Detachering ben je een gedreven persoonlijkheid en een teamplayer. Je bent een gedreven verkoper die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij onze Accountmanager IT Detachering!
Een geweldige sales functie als Accountmanager IT Detachering in een Internationale werkomgeving “training on the job”. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van team manager. Wil jij ook werken als Accountmanager IT Detachering bij een succesvol en snel groeiende Internationale organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan. Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. “The sky is the Limit”.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job in de arbeidsbemiddeling!
Ben jij die gedreven Accountmanager IT Detachering die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: