Accountmanager HR Software in Almere OTE € 114.000

Wil je ook werken als Accountmanager HR Software bij een dynamische Internationale Organisatie? Dan hebben wij de ideale baan voor je!

De functie:
Accountmanager HR Software is ervaren Sales Professional met kennis van de HR-markt. Het is een zeer afwisselende sales functie waarbij New Business en relatiebeheer zeer belangrijk zijn. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business binnen de top- 1000 organisaties in Nederland. Je hebt kennis van Software en de hr- markt en kan je snel en goed inleven in de behoeften van de klant. Ook ben je als Account Manager HR Software flexibel en breed geïnteresseerd, waardoor je op niveau met je klanten kunt meepraten en onderhandelen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager HR Software beschik je over een afgeronde HBO of WO-opleiding. Ervaring in de software of hr-branche. Je bent extravert en communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende organisatie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je beschikt over een Hunters en winnaars mentaliteit.

Wat bieden wij onze Accountmanager HR Software:
Een uitdagende sales functie als Accountmanager HR Software bij een snelgroeiende Internationale organisatie. Veel doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden Als Accountmanager HR Software verdien je een topsalaris. Daarnaast maakt commissie voor realiseren van new business een fors deel uit van het salaris. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven Consultative Seller die zich wil bekwamen in het verkopen innovatieve IT Solutions?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
App voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: