Accountmanager Horeca in Den Haag OTE €64.500

Wil je ook werken als Accountmanager Horeca bij de marktleider in de FMCG branche? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Horeca ben je goed in het generen van New Business en het onderhouden van klantrelaties op horeca- en –groothandelsniveau. Als Accountmanager Horeca ben je verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen in je eigen regio. Ook lever je bijdrage aan de ontwikkeling van promoties en productontwikkeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van je eigen ontwikkelingsplan en het behalen van je targets.

De ideale kandidaat:
Als  Accountmanager Horeca ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van je Horeca business in je regio Je kijkt met welke je gaat samenwerken. Je houdt ervan om klanten te adviseren en zoveel mogelijk van onze producten te verkopen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit. De Junior Accountmanager Horeca beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je bent woonachtig in de omgeving in de Randstad en je bent een New Business Hunter geen farmer. Je hebt ervaring in de Horeca Branche als Accountmanager. Je bent resultaatgericht en kan met targets omgaan.

Wat bieden wij onze Accountmanager Horeca!
Een uitdagende sales job met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante bonusregeling. Leaseauto, laptop en een smartphone. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zorgen we voor professionele ondersteuning die bijdrage levert aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een organisatie die enorm aan het groeien is. Wij bieden je een sales functie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: