Accountmanager Google OTE € 125.000

Ben jij die gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Google Solutions? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager bij een partner van Google verkoop je hun oplossingen voor de top 500. Je verdiept je in de business van je prospects en weet ze in klanten om te zetten. Je werkt zelfstandig in teamverband, maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. De uitdagingen die aan jouw winnaarsmentaliteit worden gesteld zijn groot. Maar de beloning is er dan ook naar: een uitstekend salaris en een riante commissie regeling!. The sky is the limit. Als Accountmanager Google ben je creatief in het stellen van doelen en het bepalen van tactieken. Je luistert naar prospect en denkt met hem mee over zijn behoeften. Je een New Business Hunter die iedere prospect weet te overtuigen.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Google beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleidng. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring opgedaan in de B2B sales als account manager. Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en hebt een creatieve manier van werken. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en beschikt over een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij onze Accountmanager Google!
Een uitdagende Sales functie als Accountmanager Google bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease Auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, “The sky is the limit”.

Enthousiast over deze uitdagende Accountmanagement functie!
Onze manier van werken onderscheidt zich van andere personele dienstverleners. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening.
Wij verdiepen ons zowel in de persoon achter het cv als in de sfeer en cultuur binnen een bedrijf. Zo brengen wij werk en persoonlijkheden bij elkaar.
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat!
Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: