Accountmanager Facebook in Hilversum OTE €125.000

Ben jij goed op de hoogte van Facebook en Social Media? Ben jij die gedreven Solution Seller en wil je graag een uniek concept in de markt zetten? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij die gedreven Accountmanager die Facebook Solutions bij de bij de top 500 verkoopt? Beschik je over uitstekende verkoop skills en ben je communicatief sterk? Heb jij ervaring opgedaan in de Social Media of heb je kennis van Mobile Solutions? Ga jij je kennis en netwerk gebruiken om onze mobiele tak verder te laten

De functie:
We zijn op zoek naar een Accountmanager Facebook die doeltreffend werkt en zich weet te onderscheiden in een sterk veranderende markt. Als Accountmanager Facebook weet je daardoor veel commerciële successen te boeken. Je gaat nieuwe organisaties benaderen om het Facebookconcept te presenteren en de beste deals te sluiten. Als Accountmanager Facebook ben je verantwoordelijk voor het gehele sales traject en er is veel ruimte voor je eigen visie.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Facebook ga je, je bezighouden met het genereren en kwalificeren van je prospects en je gaat erop uit om zoveel mogelijk new business binnen te halen. Als Accountmanager Facebook ben je ook bezig met het uitbouwen van onze organisatie en klanten. Als Accountmanager Facebook bent je een echte closer. Je hebt kennis van; Facebook, social media solutions.

Wij bieden wij onze Accountmanager Facebook!
Een afwisselende sales job als Accountmanager Facebook met veel uitdaging en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. “The sky is the limit” Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Accountmanagement bij Facebook!
Ben jij Accountmanager Facebook die altijd scoort dan ben jij onze nieuwe collega! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam.
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

 

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: