Accountmanager Events in Bussum OTE €64.500

Wil jij ook werken als Accountmanager Events bij een Internationaal evenementenbureau waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Events ben je verantwoordelijk voor het succesvol aansluiten en begeleiden van nieuwe klanten. Als Accountmanager leg je het contact met de klant om de behoefte te bepalen. Je begeleidt de klant in het proces van het activeren van een account tot de start van het evenement. Ook ga je Accountmanager Events zelfstandig op zoek naar de nieuwe accounts. Je benadert prospects en maakt afspraken. Je inventariseert de behoefte van de klant op korte en lange termijn en je weet daar op de juiste manier op in te spelen.

De ideale kandidaat:

Als Accountmanager Events beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal twee jaar B2B sales ervaring. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent creatief in het bedenken van concepten die je met de klant bespreekt. Je bent als Accountmanager Events resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis gevoel voor humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent als Accountmanager een echte new Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij onze Accountmanager Events!
Een uitdagende sales job als Accountmanager Events met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een goed basissalaris en een uitdagend bonussysteem met veel incentives. The sky is the limit. Prettige informele werksfeer en veel persoonlijke doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast een leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die new business hunter en wil jij ook aan de slag als Accountmanager Events! 

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: