Accountmanager Docuflow in Amersfoort OTE € 84.000

In alle regio’s in de Randstad zoeken wij Accountmanagers New Business Docuflow. Ben jij die Hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij een snel groeiende Docuflow aanbieder, die een compleet pakket van innovatieve Docuflow Solutions producten en software oplossingen aanbiedt? Dan is dit een unieke kans

De functie:
Als Accountmanager onderzoekt je de afzetmarkt, stelt een persoonlijk business plan op en realiseert je verkoop doelen. Je bent in staat om de langere, meer complexe acquisitie trajecten vlekkeloos te laten verlopen. Vanuit jouw persoonlijke visie overtuig je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete oplossingen. Je weet je gemakkelijk te verplaatsen in de bedrijfsprocessen van de klant en kan met klanten meedenken. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van New-Business bij bestaande klanten en bij prospects.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Docuflow beschik je over een MBO/ HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over twee jaar werkervaring in de business-to-business sales. Je bent new business hunter met een sales drive en je werkt gedisciplineerd en planmatig. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies meerwaarde te brengen aan onze klanten.

Wat bieden wij onze Accountmanager Docuflow:
Een uitdagende sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Lease auto, laptop en smartphone. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job Accountmanager Docuflow!
Herken je jezelf in het profiel van SalesTopper! Ben je energiek en een gedreven new business hunter! Dan zijn wij op zoek naar jou!
App dan met met Robert van Leeuwen, 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv. 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: