Accountmanager Digital Media in Hilversum

Als Accountmanager Digital Media ben jij een echte New Business Hunter die wil je werken voor een trendsettend multimediaorganisatie met een leidinggevende positie op de online markt!

De Functie:
Als Accountmanager Digital Media ga je aan de slag in de buitendienst en ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500. Door het aanbieden van online solutions en onderscheidende programma’s worden kijkers, gebruikers en adverteerders van interactieve media optimaal bedient. Om deze leidende positie verder uit te bouwen zijn wij voor het salesteam op zoek naar een succesvolle Accountmanager New Business.

Taken en verantwoordelijkheden:
Als Accountmanager Digital Media ben je verantwoordelijk voor de verkoop van online advertentieruimte, banners, display advertising en onlinevideo. De verkoop zal op verschillende platformen van toepassing zijn. Zo kun je onder andere denken aan internetpagina’s, tv-programma’s en sponsored content. Je bent verantwoordelijke voor het realiseren van de individuele verkoopdoelstelling. Daarnaast zal je als accountmanager commerciële kansen moeten benutten in nieuwe en bestaande markten. Ook onderhoud en ontwikkeling van bestaande klanten spelen een grote rol.

Wat bieden wij onze Accountmanager Digital Media!
Als Accountmanager Digital Media beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal HBO/WO-niveau. Beschikt over ruim een jaar bewezen werkervaring op het gebied digital advertentie sales. Je hebt aantoonbare en succesvolle sales ervaring als accountmanager in de mediabranche. Je beschikt over kennis van branded content en digital marketing. Daarnaast bezit je een breed netwerk bij mediabureaus en/of adverteerders. Je weet welke campagnes goed lopen en waarom deze succesvol zijn. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Daarnaast zijn er veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door middel van in-company of externe trainingen. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. 

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag.

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: