Accountmanager CRM Software in Amsterdam OTE € 128.500

Wil jij werken als Accountmanager CRM Software, in een dynamische hightech omgeving? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor CRM Software. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager CRM Software ben je goed in het binnenhalen van New Business en beheer je bestaande relaties. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden de accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op het beste advies. Als Accountmanager CRM Software ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je onderhoudt relaties met je klanten en gaat nieuwe relaties aan. Je inventariseert de behoeften bij je klanten op regelmatige basis en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop onze CRM Software.

De ideale kandidaat: 
Als Accountmanager CRM Software beschik je over een afgeronde HBO/WO- opleiding. Je beschikt over twee jaar ervaring in de B2B Sales in de Software branche. Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uit diepen en deze vertalen naar verkoopkansen. Als Account Manager CRM Software kan je goed luisteren, koopsignalen herkennen en omzetten in getekende orders. Je bent een gedreven verkoper en je laat je niet uit het veld slaan. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren! Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Accountmanager CRM Software!
Een uitdagende functie als Accountmanager CRM Software. Je krijgt een gedegen opleiding over de crm solutions. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit", Lease auto, Laptop en smartphone. Een uitdagende Sales functie als Account Manager CRM Software bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast over deze Sales job van Accountmanager CRM Softwar!
Ben jij een gedreven Accountmanager CRM Software Solution en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie!
App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag
Je kan je cv mailen naar info@salestoppers.nl of schrijf je online in via onze website. 

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: