Accountmanager bij een Glossy Magazine in Hoofddorp

Voor een glossy magazine zoeken wij een gedreven Accountmanager. Het Glossy Magazine combineert de laatste trends met verhalen over het dagelijks bestaan van jonge trendy vrouwen.

De functie:
Als Accountmanager Glossy ben je verantwoordelijk voor alle nationale salesactiviteiten voor onze adverteerders binnen de volgende branches Beauty en Mode. Het doel is omzetmaximalisatie, het constant genereren van new business en een actieve bewerking van relaties. Je voert overleg met klanten op alle niveaus binnen de organisatie. Je maakt een branche plan en zorgt voor de realisatie van je salesdoelstellingen.

Wij zijn op zoek naar:

Als Accountmanager Glossy beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring in de sales. Bij voorkeur ervaring in de mediabranche of bij een zeer commerciële organisatie. Je bent in staat om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Door je enthousiasme en inzet realiseer je probleemloos de gestelde targets. Je levert met jouw actieve instelling een positieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager Glossy:

Een uitdagende sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. ‘The sky is the limit’’
Naast de ongelimiteerde bonussen en het goede basissalaris bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • Mini Cooper;
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Maandelijkse sales trainingen;
  • Doorgroeimogelijkheden, na drie jaar kan je doorgroeien naar Salesmanager;
  • Leuke incentives zoals tripjes naar Ibiza;
  • Dertiende maand;
  • Pensioenopbouw;
  • 28 vakantiedagen.

Enthousiast over deze Sales Job bij een Glossy!
Ben jij die Accountmanager Glossy die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat. Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat.

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: