Accountmanager bij een Datacenter in Amsterdam OTE € 145.000

Ben jij die Solution Seller en wil jij ook werken bij de marktleider op het gebied Datacenter Solutions? Er heerst een prettige, informele sfeer door jonge, enthousiaste en assertieve collega's. De onderneming is zeer klantgericht en toonaangevend in Nederland.

De Functie:
Als Accountmanager Datacenter verkoop je Datacenter Solutions bij de top 2000 bedrijven. Je gaat werken bij een dynamische organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Door ons huidige succes zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager Datacenter Solutions die samen met ons de markt verder wil veroveren. Als Accountmanager Datacenter  begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan.

De ideale kandidaat:
Wij zoeken voor deze verantwoordelijke en uitdagende sales functie resultaatgerichte, gedreven en inspirerende Accountmanager Datacenter met een succesvol trackrecord in een B2B sales omgeving. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO -opleiding en je bent goed in staat onze business verder uit te bouwen. Jouw gedreven en innemende persoonlijkheid zorgen voor een prettige werksfeer. Je beschikt over kennis van de datacenter Solutions en hebt twee jaar ervaring in accountmanagement.

Wat bieden wij onze Accountmanager Datacenter Solutions!
Een uitdagende sales job als Accountmanager Datacenter Solutions binnen een succesvolle en snelgroeiende onderneming. Wij bieden je een functie met veel groeimogelijkheden, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Dit wordt ook vertaald in een goed basissalaris en uitstekende provisie regeling. The sky is the limit

Enthousiast over deze sales Job van Accountmanager bij een Datacenter!
Ben jij die gedreven Accountmanager Datacenter Solutions en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snelgroeiende Internationale Organisatie? Ben jij die gedreven Consultative Seller die zich wil bekwamen in het verkopen innovatieve IT Solutions?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 
App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: