Accountmanager Automotive in Hoofddorp OTE € 49.500

Ben jij die gedreven Accountmanager Automotive en wil jij aan de slag bij een Internationaal Automotive concern? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij die gedreven adviseur en wil jij aan de slag bij een Internationaal Automotive concern? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Accountmanager Automotive ben je goed in het overtuigen van je klanten die de showroom bezoeken en weet je ook online aanvragen om te zetten in orders. Je werkzaamheden vinden zowel plaats in de fysieke showroom als online. Als Accountmanager Automotive bied je onze klanten het beste van twee werelden. Aan de ene kant de kleinschaligheid, dicht bij de klant met een persoonlijke en flexibele aanpak via de regionale vestigingen in heel Nederland. Aan de andere kant de voordelen van synergie, efficiency en professionaliteit, die een grote organisatie kan bieden.

De Ideale kandidaat beschikt over:
Als Accountmanager Automotive beschik je over een afgeronde MBO/HBO opleiding. Heb je minimaal twee jaar ervaring in de sales. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Kandidaten met Automotive-ervaring, dan wel ervaring opgedaan binnen de leasebranche genieten de voorkeur. Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift en bent in het bezig van een B-rijbewijs.

Wat bieden wij je Accountmanager Automotive!
Een uitdagende sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. ‘The sky is the limit’ Naast de ongelimiteerde bonussen en het goede basissalaris bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder;
•        Leaseauto naar keuze; smartphone, Laptop, flexibele werktijden;
•        Maandelijkse sales trainingen; doorgroeimogelijkheden; leuke incentives;
•        Dertiende maand; pensioenopbouw; 28 vakantiedagen.

Enthousiast over deze uitdagende Sales vacature:
Ben jij die gedreven Accountmanager Automotive die er 200% voor gaat? Dan is dit de baan van je dromen. App met met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: