Account Manager Vastgoed in Amsterdam OTE € 98.000

Wil jij ook werken als Accountmanager Vastgoed bij een snelgroeiend Internationale Vastgoed organisatie in Den Haag. Ben jij die Accountmanager met consultative selling skils die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Vastgoed ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten te ondersteunen. Als Accountmanager Vastgoed beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Vastgoed beschik je over een afgeronde HBO-WO- opleiding. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de verkoop. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de vastgoedwereld. Tevens ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij onze Accountmanager Vastgoed!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Vastgoed bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitdagende sales job als Accountmanager Vastgoed met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden: Daarnaast krijg je als Accountmanager Vastgoed veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Vastgoed!
Ben jij die Accountmanager Vastgoed die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: