Account Manager Networking in Hoofddorp OTE €126.000

Wil jij ook werken als Account Manager Networking bij een gerenommeerde IT Organisatie op het gebied van Networking. Dan is dit een unieke kans.

De functie:
Als Account Manager Networking beschik je over een jaar verkoopervaring in de IT, maar gedreven starters mogen ook reageren Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van producten maar ook van volledige oplossingen. Naast netwerken en hardware solutions maakt dienstverlening een steeds groter deel uit van het portfolio. Je maakt zelfstandig plannen en in overleg met je Sales Manager worden deze ook zelfstandig uitgevoerd. Gedrevenheid en ambitie zijn net zo belangrijk als teamwork en initiatief.

Wij zijn op zoek naar:
Een gedreven Account Manager Networking beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je kunt goed levelen met Internationale klanten en weet ze te overtuigen van de kwaliteit van onze productrange. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten naar meer omzet.

Wat bieden wij onze Account Manager Networking!
Een leuke en uitdagende Sales Job als Account Manager Networking in een ambitieuze en toonaangevende Networking onderneming die zich kenmerkt door de no-nonsense, resultaatgerichte cultuur en korte communicatielijnen. Ruime doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een geweldige provisie regeling, the sky is the limit.

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job van Account Manager Networking!
Ben jij die gedreven Consultative Seller die zich wil bekwamen in het verkopen innovatieve IT Solutions?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: