Account Manager Mobile Marketing in Den Haag OTE € 94.000

Wil jij ook werken bij een innovatieve Start-up als Accountmanager Mobile Marketing Solutions!? ​ Dan is dit een unieke kans.

De functie:
Ter uitbreiding en versterking van ons verkoopteam zoeken wij een Accountmanager Mobile Solutions. Een uitdagende accountmanagement functie waarin je bezig bent met New Business en relatiebeheer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met onderscheidende solutions. Als Account Manager Mobile Marketing ben je verantwoordelijk voor de verdere commerciële ontwikkeling van prospects en klanten. Op basis van de bestaande contacten en dienstverlening, dient de huidige omzet te worden verveelvoudigd. Het sterk uitgebreide portfolio van het bedrijf is hiervoor het uitgangspunt.

Je bent verantwoordelijk voor:
Als Accountmanager Mobile Solutions ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New business en voor het opstellen van een verkoopplan waarin aangegeven wordt hoe de doelstellingen bereikt worden; Verkoop van het gehele portfolio en maatwerkoplossingen voor specifieke doelgroepen; Klanten bezoeken en presentaties geven over mobile marketing en digital solutions; Eindverantwoordelijk voor het controleren van offertes; Voeren van onderhandelingen en sluiten van contracten.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Mobile Solutions beschik je over een afgeronde opleiding op HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal twee jaar relevante sales ervaring de mobile marketing of digital solutions. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt commerciële ervaring binnen snel veranderende markt en bezit over een uitgebreid netwerk. Kennis van mobile marketing of digital solutions.

Wat bieden wij je:
Een uitdagende sales job bij een innovatieve Internationale Organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een uitstekend basissalaris en een provisieregeling zonder plafond, The sky is the limit. We hebben veel aandacht voor coaching en persoolijke ontwikkeling en uiteraard krijg je een leaseauto, laptop en smartphone.

Enthoustiast over deze sales vacature!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 voor een gesprek in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

 

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: