Account Manager Microsoft in Amsterdam OTE €129.000

Wil jij ook werken als Account Manager Microsoft in een dynamische hightech omgeving? Bij een snel groeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden! Dan hebben wij de perfecte Salesjob voor jou!

De functie:
Als Account Manager Microsoft breng je markt in kaart. Met jouw kennis van de markt en je eigen netwerk kijk je waar er oppertunities zijn. Je initieert business-cases bij potentiële klanten en schakelt daarbij een pre-sales in om zo tot een uitstekende propositie te komen. Je volgt ontwikkelingen en klantbehoeften in de markt en maakt een vertaalslag naar oplossingen die tot een deal zullen leiden. Je bent sparring partner voor IT directeuren. Je gaat samenwerkingsverbanden met partners aan om het aanbod in de markt te versterken.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager Microsoft beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Minimaal twee jaar ervaring in de software sales. Uitstekende kennis van Microsoft solutions. Je bent ondernemend en commercieel vaardig. Je bent inventief en flexibel zodat je snel op sales opportunities kan inspelen. Je hebt een pro-actieve instelling, daadkrachtig met scoringsdrang. Je bent een teamspeler, maar ook zelfstandig, initiatiefrijk, creatief en vaardig en kan onderhandelen op alle niveau’s.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende baan als Account Manager Microsoft bij een dynamische hightech omgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een sales functie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten. Veel aandacht voor coaching en opleiding. leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven solution seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij bij gebleken geschiktheid nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: