Account Manager Managed Hosting in Haarlem OTE €124.500

Wil jij ook werken in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Managed Hosting en Cloud Solutions? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Account Manager Managed Hosting ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze account managers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech solutions. Als Accountmanager Managed Hosting ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de onze solutions en diensten. Voor de klant ben jij de ‘spin in het web’ en je gaat voor optimale klanttevredenheid.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager Managed Hosting beschik je over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau en een twee jaar ervaring als accountmanager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken! Naast een consultative sellor ben je ook een New Business Hunter.

Wat bieden wij onze Account Manager Managed Hosting:
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Managed Hosting voor een gedreven persoonlijkheid met scoringsdrang. Je krijgt een gedegen opleiding o.a. over managed hosting en cloud solutions. Verder een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. “The sky is the limit”. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Verder bieden wij je als Accountmanager Managed Hosting je een sales job waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.   

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven solution sellor en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je je bekwamen in het verkopen innovatieve IT oplossingen? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! App Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam, Haarlem of Den Haag of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: