Account Manager Healthcare in Hoofddorp

Wil jij ook werken als Account Manager Healthcare voor een organisatie met een leidinggevende positie op de markt van voorlichtingscampagnes in de gezondheidszorg? Dan is dit de baan van je dromen.

De Functie:
Als Account Manager Healthcare bouw je verder aan de voorlichtingscampagnes in de Nederlandse consumentenmarkt. Door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende voorlichting campagnes wordt er gestreefd naar het optimaal voorlichten van consumenten. Om deze leidende positie verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een succesvolle Accountmanager die nieuwe adverteerders bij ons unieke concept gaat aansluiten. Het is jouw taak nieuwe voorlichting campagnes samen met adverteerders in de markt te zetten. Daarnaast adviseer en begeleid je relaties ten aanzien van zowel nieuwe campagnes en advertorials. Het creëren van commerciële kansen in nieuwe en bestaande markten en deze concretiseren in de vorm van nieuwe voorlichtingscampagnes. Je brengt offertes uit en onderhandelt hierover direct met de klant. Je verzorgt daarnaast ook presentaties bij prospects en klanten en onderhoud en ontwikkelt de relaties van bestaande klanten.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager Healthcare beschik je over een afgeronde HBO-opleiding. Je beschikt over ruim twee werkervaring in de verkoop. Je bent energiek, gedreven en zelfstandig en sociaalvaardig op alle niveaus. Je kan niet wachten om samen met klanten nieuwe voorlichtingscampagnes in de markt te initiëren

Het team waar je mee gaat samen werken:
Een enthousiast team van gedreven Account Managers Healthcare waar je samen onze organisatie verder op de kaart mee gaat zetten. Een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een goed basissalaris met een provisieregeling. Ook zijn er veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en sales trainingen. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting. 

Enthousiast over deze Sales functie van Account Manager Healthcare!
Ben jij die gedreven Accountmanager Account Manager Healthcare die er altijd 200% voor gaat? Heb je een “can do, will do”’ mentaliteit. Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11. Of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: