Account Manager E-Commerce in Amsterdam OTE €118.500

Heb jij ervaring als Account Manager E-commerce ? Sta jij open voor een nieuwe Sales uitdaging in de E-commerce en wil je ook meer dan ton verdienen! Dan ben je bij SalesToppers aan het juiste adres.

De functie:
Als Account Manager E-Commerce breng je de markt in kaart. Met jouw kennis van de markt en je eigen netwerk kijk je waar snel omzet kan generen. Als Account Manager New Business ben je binnen het salesteam verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe diensten, in nieuwe markten en branches. Op basis van kennis, vertrouwen en het aandragen van oplossingen genereer je omzetgroei. Je gaat nieuwe opdrachtgevers voor je winnen en bouwt deze relaties verder uit. Je bereikt zelfstandig en als teamspeler goede resultaten en voelt je op je plek in een innoverende werkomgeving.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager E-Commerce beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau en relevante verkoopervaring van web solutions; applicaties en E-commerce solutions. Je hebt ervaring met het uitzetten van deze solutions in nieuwe markten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt afspraken na. Je bent een teamspeler, maar ook zelfstandig, initiatiefrijk, creatief en vaardig en kan onderhandelen op alle niveaus. Je bent zowel New Business Hunter als farmer.

Wat wij bieden je!
Een afwisselende sales functie als Account manager E-Commerce met veel uitdaging en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling zonder plafond. ‘’ The sky is the Limit ’’. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en een smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job als Account Manager E-Commerce!
Ben jij die gedreven solution seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App voor meer informatie of een afspraak met Robert van Leeuwen, 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: