Sales Trainee Online Media in Hilversum

Wil jij ook aan de slag als Sales Trainee Online Media en werken bij een snel groeiende Internationale Organisatie met veel doorgroei mogelijkheden! Ben jij die Sales starter met een New Business mentaliteit! Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Junior Accountmanager. Als Sales Trainee Online Media ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw omzet en succes bepaal je zelf door het binnenhalen van New Business.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee Online Media beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je snel naar een hoger niveau. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee Online Media!
Een uitdagende sales Job bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor coaching en opleiding. Na vier jaar kan je doorgroeien naar Sales Manager en na zes jaar kan jij zelfs je eigen vestiging in het buitenland openen. Daarnaast is er een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden; Een zeer goed basissalaris met een uitstekende provisieregeling waarbij ‘ The Sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover. . Na bewezen geschiktheid ga je de buitendienst in en ontvang jij een lease auto naar keuze.

Enthousiast over dit uitdagende sales Traineeship Online Media!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er altijd 200 % voor gaat! Sales is a way of life, beschik jij over de juiste mindset.
App dan voor een voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Zodra wij je cv hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: