Sales Executive Cloud Solutions in Hilversum OTE € 134.500

Wil jij ook werken als Sales Executive in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Cloud & SaaS Solutions? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Sales Executive Cloud Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie het als een uitdaging om bestaande accounts verder uit te bouwen. Als Sales Executive ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de oplossing die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de ‘spin in het web’ en je gaat voor optimale klanttevredenheid.

De ideale kandidaat:
Als Sales Executive Cloud Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding en een twee jaar ervaring als account manager in de IT branche. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Sales Executive Cloud Solutions!
Een uitdagende functie als Sales Executive Cloud voor een gedreven persoonlijkheid met scoringsdrang. Je krijgt een gedegen opleiding over Cloud & SaaS Solutions. Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast lease auto, laptop en smart phone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze Sales Job!
Wil jij meer weten over deze Sales job van  Sales Executive Cloud Solutions! Neem dan contact op met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: