Recruitment Consultant IT Detachering in Amsterdam

Op zoek naar een uitdagende functie als Recruitment Consultant IT Detachering waar je meer dan een twee ton kan verdienen! Wil jij werken als Recruitment Consultant IT Detachering bij een gerenommeerd detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Dan is deze functie voor jou!

De Functie:
Als Recruitment Consultant IT Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen je klantenbestand bij de top 500. Je bent werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en focust je op het detacheren van geschikte kandidaten. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Als Recruitment Consultant IT Detachering ben je naast de commerciële activiteiten ook verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw kandidaten. Jouw succes en target behaal je door veel plaatsingen te realiseren en klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

De ideale kandidaat:
Als Recruitment Consultant IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de Sales. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve Sales training ga je aan de slag onder begeleiding van je Team Manager. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te closen. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Het team waar je mee gaat samen werken:
Als Recruitment Consultant IT Detachering ga je aan de slag in jong en enthousiast Sales team. Naast veel trainingen coacht je Team Manager je naar een hoger niveau. Binnen een snel groeiende Internationale Organisatie waar veel doorgroei mogelijkheden zijn. Een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Als Recruitment Consultant IT Detachering verdien je een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je target staat daar zeer veel tegenover, zoals een reis naar keuze of een andere leuke incentives.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven Recruitment Consultant IT Detachering die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Neem dan contact op met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: