Optie Trader in OTE €145.000

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Optie Traders. Wil jij ook als Optie Trader meer dan €10.000 euro per maand verdienen bij de snelst groeiende broker van Nederland? Ben jij die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Als Optie Trader ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Optie Trader in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten te ondersteunen. Als Accountmanager Opties beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat:
Als Optie Trader beschik je over een afgeronde HBO-WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de Sales. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de wereld van beleggen. Tevens ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit. We zijn op zoek naar die Optie Trader die een groot netwerk wil opbouwen bij de top 2000. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Optie Trader!
Een uitdagende Sales functie bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die uitzonderlijk hoog is, bonussen kunnen oplopen tot 50.000,- euro per maand. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je als Junior Optie Trader veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze Sales Job van Optie Trader!
Ben jij die gedreven Optie Trader die New Business Hunter die er altijd 200% voor gaat! Dan zijn we op zoek naar jou! Bel of app met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

Wij kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: