Junior Optie Trader in Amsterdam OTE € 95.000,-

Voor een snelgroeiend Trading Platform zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Junior Optie Traders. Ben jij die Junior Optie trader die er altijd 200% voor gaat? Dan is dit jou Sales Job!

De Functie:
Als Junior Optie Trader ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als gedreven Junior Optie Trader in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Junior Optie Trader beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

Wij zijn op zoek naar:
Als Junior Optie Trader beschik je over een afgeronde HBO-WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de Sales. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten en je hebt affiniteit met de wereld van beleggen. Tevens ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Het Sales team dat op jou wacht!
Een uitdagende functie als Junior Optie Trader bij een enthousiast team van gedreven verkopers die de tijd nemen om je te coachen en te begeleiden. Ben jij die gedreven hunter die ook meer dan een ton wil verdienen dan is deze Sales functie voor jou! Een uitdagende Sales job met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wil je snel aan de slag als Junior Optie Trader.
Ben jij die gedreven Junior Optie Trader die goed is in New Business? Ga jij er altijd 200% voor? Heb je een “can do, will do”’ mentaliteit. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: