Junior Accountmanagers IT in Gouda €125.000

Voor een snel groeiende IT Detacheerder zoeken wij in Amsterdam meerdere gedreven Junior Accountmanagers IT. Ben jij die hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager IT ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en werven van opdrachten voor IT-specialisten. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van New business opportunity’s en acquisitie. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt persoonlijk contact met large-accounts. Je bent verantwoordelijke voor het relatiebeheer en presentaties geven aan bestaande en nieuwe klanten. Je stelt een account plan op en realiseert je omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager IT beschik je een afgeronde  HBO/WO opleiding. Ervaring in de Sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Communicatief vaardig en salesdriven. Gedreven persoonlijkheid, en bent een teamplayer. Je bent sterk in analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidatenprofielen. Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wij bieden onze Junior Accountmanager IT!
Een interessante sales functie als Junior Accountmanager IT bij dynamische Internationale organisatie. Veel internationale contacten en de mogelijkheden om je verder ontplooien en door te groeien naar teammanager. Werken in een succesvol sterk groeiende sales gerichte organisatie, waarin enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Zeer goede arbeidsvoorwaarden, en veel salestrainingen en leuke incentives. 
Een uitstekende commissieregeling en bonus regeling. The Sky is the Limit.

Enthousiast over deze Sales Job als Junior Accountmanager IT!
Wil jij meer weten over deze super uitdagende Sales Job als Junior Accountmanager IT! Bel dan snel met  Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: