Junior Accountmanager Software in Utrecht OTE € 71.400

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Software bij een snel groeiende Internationale Software Vendor? Dan is dit de baan van je dromen.

De Functie
Als Junior Accountmanager Software verkoop je de ICT totaaloplossingen en benader je prospects. Je bouwt je eigen klanten bestand op. Daarnaast ben bezig met relatiebeheer. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen en je hebt handelsvrijheid op eigen inzicht marges aan te passen

Wij vragen:
Als Junior Accountmanager Software beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt 1 jaar commerciële B2B Sales ervaring. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht.  Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal en prettige telefoonstem. Kennis van It, Hardware, Software en  I Cloud. Je bent een bewezen verkooptalent en je bent een Hunter!

Wat wij bieden:
Een uitdagende Sales Job als Junior Accountmanagers Software. Wij zorgen voor een uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een leidinggevende functie als je dit ambieert. Je werkt in een dynamische omgeving waar een informele en collegiale werksfeer.

Enthousiast over deze Sales Job als Junior Accountmanager Software!
Wil jij meer weten over deze super leuke Sales functie als Junior Accountmanager Software! Bel dan Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: