Junior Accountmanager Sales Software in Amstelveen OTE €74.500

Wil jij ook werken als Junior Acountmanager Sales Software bij een Start-up! Ben jij die gedreven Solution Seller en wil jij innovatieve marketing en Sales Software verkopen die de Salesforce een boost geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Sales Software ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500. Door onze snelle groei zijn we daarom ook op zoek naar een gedreven Solution Seller die samen met ons de markt verder gaat veroveren. Als Junior Sales begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze Solutions bij huidige en potentiële klanten en het opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoopplan.

Wij zijn op zoek naar:
Een Junior Accountmanager Sales Software die beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt daarnaast minimaal een jaar werkervaring in een Sales functie. Je bent verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken. Je hebt kennis van CRM/Sales Solutions en je bent een hunter die ook goed is in het uitbreiden van de relatie.

Wat bieden wij onze Accountmanager!
Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager Sales Software bij een innovatieve Internationale organisatie. Een boven gemiddeld basissalaris en zeer hoge bonussen, ‘’The Sky is the Limit’’ Het bedrijf helpt je bij het zoeken van aantrekkelijke woonruimte. Verhuis en reiskosten worden vergoed. Ook worden er royale secundaire arbeidsvoorwaarden geboden zoals: Vrij besteedbaar bedrag aan opleidingen. Mogelijkheid tot het kopen van aandelen, lidmaatschap van een sportschool, ontbijt en lunch op kantoor en een nieuwe Laptop op je eerste werkdag! Zodra jij je target overschrijd gaat je basissalaris met 1.500,- omhoog! Het is dan ook mogelijk om meer dan 82.000,- euro OTE te verdienen.

Meer weten over deze Sales Job!
Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Sales Software ook goed is in New Business? Heb je een “can do, will do”’ mentaliteit. Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Bel of app dan met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11 voor een afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Of mail je CV naar info@salestoppers.nl dan contacteren wij jou zo snel mogelijk.

We horen graag van je...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: