Junior Accountmanager in Hilversum bij een Glossy Magazine

Voor een glossy magazine zoeken wij in Hilversum een gedreven Junior Accountmanager Glossy. Het Magazine combineert de laatste trends met verhalen over het dagelijks bestaan van jonge vrouwen.

De functie:
Als Junior Accountmanager Glossy ben je verantwoordelijk voor alle nationale salesactiviteiten voor onze adverteerders binnen de branches Beauty en Mode. Het doel is meer omzet te generen en New Business te scoren. Ook ben je actief met het bewerken van bestaande relaties. Je voert overleg met klanten binnen de organisatie waar je zaken mee doet. Je maakt een Salesplan en zorgt voor de realisatie van je salesdoelstellingen.

De ideale kandidaat beschikt over:
Als Junior Accountmanager Glossy, je over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in the sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Bij voorkeur Verkoopervaring in de mediabranche van bij een commerciële organisatie. Je bent in staat om je netwerk optimaal te bouwen en te beheren. Je beschikt over uitstekende communicatieve en gemeenschappelijke vaardigheden. Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager Glossy!
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager Glossy bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goede basissalaris wordt er een geweldige commissieregeling en bonussysteem geboden. De lucht is de limiet. Junior accountmanager Glanzend veel eigenverzamelmogelijkheden en incompany trainingen. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, I-pad en smartphone behoren tot de standaarduitrusting.

Enthousiast over deze Sales Job als Accountmanager bij een Glossy!
Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Glossy die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om onze persoonlijke werkwijze?

Bel of app dan nu met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je...

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: