Junior Accountmanager Hardware Components in Almere OTE € 97.500

Wil jij ook Internationale Sales ervaring op doen als Junior Accountmanager Hardware bij een snelgroeiende Internationale IT-organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Hardware verkoop je components voor computers en smartphones. Je benadert potentiële Internationale klanten. Je maakt afspraken met beslissingsbevoegden en zet deze om in deals. Daarnaast houd je je bezig met relatiebeheer en de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen.

Wij vragen:
De Junior Accountmanager Hardware beschikt over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Je bent een gedreven verkoper en je beschikt over ervaring in de B2B sales. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht. Goede mondelinge kennis van de Engelse taal en bij voorkeur nog een andere taal. Je hebt brede IT-kennis en je bent een bewezen verkooptalent! Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager Hardware:
De Junior Accountmanager Hardware verdient een bovengemiddeld salaris. Wij zorgen voor uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling en bonusregeling. The sky is the limit! De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en je werkt in een dynamische Internationale omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld.

Enthousiast over deze uitdagende sales Job!
Ben jij die gedreven SalesTopper die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: