Junior Accountmanager FMCG in Haarlem OTE €59.500

Spreek jij vloeiend Engels en wil jij ook werken als Junior Accountmanager FMCG bij een Internationale handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG branche? Dan is dit de baan van je dromen.

De functie:
Als Junior Accountmanager FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meerdere landen. Je kijkt met welke je gaat samenwerken. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten. Je beschikt over een sterke handelsgeest. Je houdt er van in een internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager FMCG beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in de Sales. Tevens beschik je over een commerciële en ondernemende geest. Je bent een teamplayer, gedreven, sociaal, flexibel, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden, affiniteit met reizen en een categorie “B” rijbewijs. Je bent een hunter die ook goed is in relatiebeheer. Je spreekt vloeiend Engels Duits.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager FMCG!
Een fulltime functie als Junior Accountmanager FMCG maak je deel uit van een enthousiast internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Er is ook waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit"Lease bak, laptop en smartphone. Een uitdagende Sales functie met veel Internationaal reizen bij een innovatieve organisatie.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager FMCG!
Wil jij ook aan de slag als Junior Accountmanager FMCG en wil jij meer weten over deze internationale Sales functie? Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Den Haag, of mail je CV naar info@salestoppers.nl

Wij kijken uit naar je cv!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: