Junior Accountmanager Autolease in Almere OTE €62.500

Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Autolease en heb jij ervaring in de Sales? Ben je energiek en wil je deel uit maken van een snel groeiende organisatie!. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager Autolease ben je goed in new business and management van je bestaande relaties. Het is jouw taak om te zorgen dat het wagenpark kan worden uitgebreid. Als Accountmanager Auto Lease bied je je klanten het beste van twee werelden. Aan de ene kant de kleinschaligheid, dicht bij de klant met een persoonlijke aanpak via de regionale vestigingen in heel Nederland. Aan de andere kant de voordelen van synergie, efficiëntie en professionaliteit, kan een grote organisatie kan bieden.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Autolease erkend je over een afgeronde HBO / WO opleiding. Heb je een jarenlange ervaring in de verkoop. Goede mondelinge en bekend voorzieningenkingsvaardigheid. Kandidaten met lease-ervaring, dan wel ervaring met de voorkeur. De Junior Sales werkt zelfstandig maar is een teamplayer. Je bent woonachtig in de Randstad. En je bent in het bezit van een B rijbewijs.

Wat bieden wij onze Junior  accountmanager Autolease!
Als Junior Accountmanager Autolease geniet je van goede arbeidsvoorwaarden, een uitstekende commissieregeling en bonussysteem. Een uitdagende verkoopfunctie met een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een beloning die ja hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease Auto, laptop en Smartphone.

Enthousiast over deze Salesjob!
Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam van mail je CV naar
info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!

Direct solliciteren

Leuke vacature? Deel het: